ONDO F3 – Lynx F1

Afgelopen zaterdag speelden we tegen ONDO F3. We wisten dat het een moeilijkere wedstrijd ging worden dan vorige week tegen Fortuna, maar gelukkig waren we zelf toch iets sterker dan we in eerste instantie dachten. We konden goed meekomen met ONDO en waren zelfs een groot gedeelte van de wedstrijd de sterkste ploeg. Tot het laatste moment maakte Lynx nog kans op de overwinning, maar helaas wist de F1 niet te scoren. De kinderen hebben er keihard voor geknokt en de teleurstelling was dan ook van de gezichten af te lezen na de wedstrijd, maar ze hebben allemaal ontiegelijk hun best gedaan. De wedstrijd werd met 1-0 verloren, maar de kinderen hebben voor het eerst doorloopballen leren verdedigen. Een vaardigheid welke ze de volgende wedstrijd weer mee kunnen nemen. Ook het lummelen op de helft van de tegenstander ging alweer een stuk beter en consequenter. De strafworpen werden overigens wel gewonnen, met maar liefst 3-5! De schottrainingen van de afgelopen weken werpen dus hun vruchten af.

Komend weekend zijn we vrij van competitie, de F2 speelt wel een wedstrijd. Tessa valt in bij de F2. Alle kinderen van de F1 zijn van harte welkom om mee te trainen  met de Lynxwelpen van 10:00-11:00 uur op ons eigen veld en om de F2 aan te komen moedigen in hun wedstrijd tegen VEO F3. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: