Olympische Seizoensopening

Onze Kangoeroe Klup, Lynxwelpen en F-pupillen hadden vandaag een seizoensopening in de Limeshallen (Alphen a/d Rijn). Al om 8:45 uur vertrokken we vanaf het Montaigne Lyceum in de richting van deze activiteit. Sommige kinderen vonden het erg spannend en bij binnenkomst waren de kleedkamers ook nog eens op slot.

We liepen daarom over de tribune naar de ingang van de sporthal en gingen daar onze sportschoenen aantrekken. Toen we binnen kwamen in de sporthal zagen we direct allemaal leuke spelletjes staan. Sommige kinderen wilden direct beginnen met spelen. Ze vonden het erg jammer dat ze nog even moesten wachen tot de activiteiten begonnen.

De kinderen werden in drie groepen gesplitst, waarbij de Kangoeroes een groep waren en de Lynwelpen en de F-jes werden gemengd en verdeeld over twee groepjes. De kangoeroes hoeven nog geen korfbalwedstrijdje te spelen, de welpen leren dit een beetje van de F-jes.

Tempo had voor ons heel veel leuke spelletjes en attracties voorbereid. Zo mochten de kinderen ballen vangen in een soort "geldblazer", we konden ballen gooien naar een "plak"-pak en was er een echte bob-slee baan waar er ring gestoken moest worden. 

Halverwege de ochtend kregen de kinderen een pakje wicky en een zakje chips en aan het einde van de ochtend mochten ze ook nog een ballon oplaten!

Volgende week hebben we weer een "gewone" training in de sportzaal van het Montaigne Lyceum.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: