Olympic Moves

Tijdens een groot aantal regionale kampioenschappen sporten jaarlijks circa 150.000 jongeren van 300 middelbare scholen tegen elkaar om een plaats in de nationale finale die vrijdag 13 juni plaats vond in Amsterdam. De 6.000 finalisten reisden afgelopen vrijdag af naar de ‘Olympic Moves The School Final’ die zijn opening kende in het Olympisch Stadion.

Gedurende een dag samen vol plezier, sport en show streden zij om het nationale kampioenschap voor scholen waarbij deelnemen net zo belangrijk is als winnen. Olympic Moves is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste schoolsportcompetitie van Nederland!

Onze clubscheidsrechter Patrick is al enige jaren aan het toernooi verbonden en mocht ook dit jaar weer de finales fluiten.  http://www.knkv.nl/nieuws/7629/Home-nieuws/winnaars-olympic-moves-the-school-final-/


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: