ODO E4 – Lynx E2

Vandaag gingen we op bezoek bij ODO in Maasland. Terwijl we een eindje moesten rijden, zagen we het somber in met de regen. Maar toen we daar aankwamen ginen de paraplu’s langzaamaan dicht.

Het werd een meisjesmatch tussen de twee teams; 6 van hen en 5 van ons. De aansporing om zo snel mogelijk een doelpunt te maken werd binnen 1 minuut omgezet in een treffer! De tegenstander was nogal verrast en werd hoorbaar stil. Wij kregen er meer zin in!

Na veel balbezit van ODO en een aantal acties van ons werd het eindelijk pauze. Even warm worden binnen. Even weer op scherp. De stand was nog steeds 1-0 in ons voordeel, maar een tegentreffer hing in de lucht.

De 2e helft is nauwelijks begonnen of onze meiden scoren 2-0! De wedstrijd lijkt gelopen en dat blijkt dan ook uit de eindstand van 3-0. Het viel niet altijd mee op een nat veld waarbij veelvuldig het gras van dichtbij werd geinspecteerd. En met een tegenstander die toch wel snel speelde, hebben onze meiden goed opgelet bij het verdedigen en geen gaten laten vallen. Goed gedaan! De strafworpen werden ook gewonnen met 4-1. Mooie treffers!
De kachel hoefde op de terugweg niet meer aan van jullie. Dat zegt wat… 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: