ODO E1  –  LYNX E1

Met de slaap nog in onze ogen gingen we vandaag richting Maasland om tegen ODO te spelen. Vorige week verloren we met 1-16 van ze en we gingen proberen om ze dit keer minder te laten scoren en zelf ook nog een paar doelpunten meer te maken.

We begonnen de wedstrijd lekker fel en gaven ODO weinig kansen. Helaas wisten ze toch een paar keer door onze verdediging te glippen en zo te scoren. Voor ons kon Alex nog iets terugdoen, waardoor het na 1 periode 3-1 stond.

De tweede periode gingen we door met geconcentreerd spelen. Jort kreeg de bal op de middellijn. Er was nog niemand van ons om af te vangen, maar hij schoot (tegen al onze afspraken in) toch. Het werd een prachtig doelpunt, dus we zien het voor 1 keer toch maar door de vingers. De meiden van ODO maakten er vervolgens nog 2 en bij rust was het 5-2. Dat was een heel stuk beter dan de 1-9 die we vorige week halverwege achter stonden.

Na een lekker bekertje limo in de rust gingen onze mannen door waar ze gebleven waren: superscherp verdedigen en de bal over korte stukjes naar elkaar gooien. Het lukte zelfs om een aantal van de passes van de tegenstander te onderscheppen. ODO wist deze periode maar 1 keer te scoren en met nog 10 minuten te gaan stond het 6-2. Zouden we ze onder de 10 kunnen houden?

Het antwoord is ja!!! De laatste periode werd het zelfs 1-1. Ons doelpunt werd door Alex gemaakt. De eindstand was dus 7-3 en dat is echt een topprestatie tegen deze te laag ingedeelde tegenstander.

Alex, Nick, Luca, Jort en Sam, allemaal speelden jullie vandaag een geweldige wedstrijd. Als iemand even zijn tegenstander kwijt was werd er goed overgenomen, zodat ODO veel minder kansen kreeg dan vorige week. Zelf kwamen we dit keer ook meer aan aanvallen toe. We scoorden zelfs nog 3 (terecht) afgekeurde doelpunten.

Ook bij de strafworpen ging het vandaag lekker. Die werden 4-4.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: