Categorieën
Uncategorized

Nieuwe website online

Vanuit het altijd zonnige Oostenrijk presenteren we de nieuwe Lynx-website! 

Is dat wel nodig dan? Zo’n nieuwe site? Die oude was toch al mooi en uniek? Ja, dat klopt. Echter kregen we steeds meer mobiele website bezoekers en onze site was op de mobiel of tablet zeer lastig te lezen. Vandaar deze aanpassing!

Vanuit het altijd zonnige Oostenrijk presenteren we de nieuwe Lynx-website! 

Is dat wel nodig dan? Zo’n nieuwe site? Die oude was toch al mooi en uniek? Ja, dat klopt. Echter kregen we steeds meer mobiele website bezoekers en onze site was op de mobiel of tablet zeer lastig te lezen. Vandaar deze aanpassing!

We hopen dat u erg (mobiel) kunt genieten van deze nieuwe site. Mocht u onverhoopt wat vreemde zaken tegenkomen, laat het me dan weten!

Groet,

Patrick