Categorieën
Uncategorized

Nationale Korfbal Dag / NK Schoolkorfbal

 Het was al weer een tijdje geleden dat ik (Patrick) bij het NK Schoolkorfbal had gefloten. Afgelopen jaren gingen de NK’s van de leeftijdscategorieën voor. Aangezien ik daarvoor dit jaar niet was uitgenodigd (gebeurd op rotatie) zaten we dit jaar met hetzelfde clubje bij het NK Schoolkorfbal in Dordrecht. Een verslag van de Korfbaldag vindt u op de site van Dordtsport: 
http://www.dordtsport.nl/sportnieuws/nationale-korfbaldag-was-wederom-een-belevenis 

 Het was al weer een tijdje geleden dat ik (Patrick) bij het NK Schoolkorfbal had gefloten. Afgelopen jaren gingen de NK’s van de leeftijdscategorieën voor. Aangezien ik daarvoor dit jaar niet was uitgenodigd (gebeurd op rotatie) zaten we dit jaar met hetzelfde clubje bij het NK Schoolkorfbal in Dordrecht. Een verslag van de Korfbaldag vindt u op de site van Dordtsport:
http://www.dordtsport.nl/sportnieuws/nationale-korfbaldag-was-wederom-een-belevenis

%d bloggers liken dit: