Categorieën
Uncategorized

Meivakantie

Op 2 mei wordt er niet getraind i.v.m. het grote aantal vakantiegangers. Ook op Bevrijdingsdag 5 mei wordt er niet getraind, dit in verband met de festiviteiten.

De meivakantie brengt dit jaar veel verwarring met zich mee. Officieel (volgens het ministerie) is er een meivakantie van een week en aan het einde van mei nog een pinkstervakantie van een week. In de praktijk blijkt dit echter niet altijd zo te zijn. Scholen mogen namelijk zelf hun vakanties bepalen. De korfbalbond houdt alleen rekening met de officiële vakanties. 5 mei wordt er daarom dan ook geen competitie gespeeld, 12 mei echter wel (officieel geen vakantie). Ook zijn er wedstrijden gepland in het weekend van Hemelvaart, omdat de week erna (officieel) pinkstervakantie is. Binnen de maand Mei kunnen we geen wedstrijden verplaatsen, omdat het hoe dan ook voor iemand vakantie is. Na de pinkstervakantie is de competitie voorbij. We vragen je dan ook zo veel mogelijk rekening te houden met de competitie planning en eventuele verhindering zo snel mogelijk door te geven aan de teamouder.

Op 2 mei wordt er niet getraind i.v.m. het grote aantal vakantiegangers. Ook op Bevrijdingsdag 5 mei wordt er niet getraind, dit in verband met de festiviteiten.

%d bloggers liken dit: