Meet & Greet bij Fortuna/MHIR

De spelers van Lynx F1 zijn uitgenodigd door Fortuna/MHIR uit Delft om een wedstrijd in de KorfbalLeague te bezoeken op 3 maart 2012 tegen DOS’46. De wedstrijd begint om 18:00 uur, dus we moeten er op zijn laatst om 17:30 uur zijn, zodat we goede plaatsen hebben. Na de wedstrijd wordt de handtekeningen-jacht geopend (neem dus een pen mee) en mogen de kinderen vragen stellen aan een aantal spelers van Fortuna/MHIR (Ryanne en Marcel Segaar, Barry Schep). Je mag herriemakers meenemen! (alleen handmatig, dus geen gas-toeters)

Zowel de kinderen als hun ouders krijgen gratis entree met hun Lynx verenigingskaart. Heeft uw kind nog geen verenigingskaart? Vraag deze dan nu aan bij Maayke!

Meer informatie over de KorfbalLeague vindt je op http://www.korfballeague.nl. Het is mogelijk om in de kantine van Fortuna een maaltijd te bestellen of om patatjes te kopen. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: