Lynxwelpen tweede op Pinkstertoernooi Die Haghe

 De Lynxwelpen waren vandaag bij het Die Haghe Pinkstertoernooi samengesteld uit kinderen die de welpenleeftijd hebben uit Lynx F2 en uit de Kangoeroe Klup. We hadden een flink aantal afmeldingen op het laatste moment, dus we hadden maar net genoeg spelers om de wedstrijden te kunnen spelen.

En dat spelen van de wedstrijden ging juist erg goed vandaag. We speelden op een kleinere korf en het veld was ietsje kleiner. Er werd goed naar elkaar over gespeeld en er werd zelfs goed gekeken wie er de beste plek had om te scoren. We wonnen dan ook alle wedstrijden behalve een. Helaas was dat net niet genoeg om kampioen te worden, maar een tweede plaats is zeker niet mis! En natuurlijk hebben we een dagje heerlijk kunnen korfballen!

Doelpuntenmakers: Brent, Alwin, Ruben, Oleander, Cyril! Allemaal een doelpunt dus! Goed gedaan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: