Lynxwelpen: eerste (veld)training

We begonnen vandaag voor het eerst op het veld, het was nog wel erg koud!

Voor de welpen was er vandaag een hele hoge paal neergezet, die ook gebruikt word voor de echte wedstrijd! we hebben geoefend om hierop te schieten en er gingen er zelfs al een paar raak!

ook hebben we vandaag gekeken wat we allemaal met een bal kunnen doen, anders dan gooien. we konden de bal heel hoog omhoog gooien en daarna ook weer vangen, we konden de bal laten stuiteren en weer opvangen en we konden de bal heel ver rollen!

We hebben ook geoefend om de bal weg te rollen, dan heel hard erachteraan te rennen en met een hand op de bal de bal te stoppen, want dat moeten we straks in de echte wedstrijden ook gaan doen als we de bal zien rollen!

Als afsluiting hebben we gezellig met de kangoeroes tikkertje en schipper mag ik overvaren gespeeld.  


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: