Lynx wil tweede ploeg

Lynx korfbal start begin april met haar eerste jeugdploeg aan de veldcompetitie en wil na dit succes verder groeien naar een tweede ploeg. De F1, met spelers van zes en zeven jaar, gaat spelen tegen Avanti uit Pijnacker, Fiks uit Oegsgeest en Sporting Trigon uit Leiden. Nu de eerste ploeg een feit is, nodigt Lynx actieve jongens en meisjes van zes tot en met negen jaar uit om lid te worden en een tweede viertal te vormen.

Lynx richt zich nu op de E-leeftijd van acht en negen en heeft ruimte voor meer F-kinderen van zes en zeven jaar.
De intentie is om dit seizoen met twee ploegen te eindigen en dit volgend jaar uit te bouwen naar drie viertallen en een achttal, waarbij het achttal in de D-leeftijd is, kinderen van tien en elf jaar.

Lynx traint op woensdag van 18:-00-19:00 uur op het sportveldje bij de Kiekendiefstraat, naast het Montaignelyceum, en speelt op zaterdagen daar haar thuiswedstrijden. Ook de welpen, kinderen van drie tot zes. zijn vanaf deze zaterdag van tien tot elf op het Montaigneveldje te vinden. Bij deze welpen is ook plaats voor nieuwe kinderen. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: