Lynx stormt het veld af

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een wedstrijd, de recreanten van Lynx waren er klaar voor en kregen een beetje hulp van Marco (Excelsior) en Esther (moeder Jort/Brent/Stein). Voor aanvang van de wedstrijd was het al duidelijk dat er een flink windje zou gaan waaien, dus hadden we aan VEO gevraagd of we graspinnen mochten lenen.

Gelukkig konden we de graspinnen lenen, want met windkracht 6 met flinke windvlagen hadden de palen vast niet blijven staan. Sterker nog… soms was het zelfs even twijffelachtig of we zelf wel zouden blijven staan, maar korfballers zetten natuurlijk door.

En zo gebeurde het dat bij Lynx alle ballen uit de korf waaiden en bij tegenstander Avanti juist alle ballen erin. Tot grote verbazing van Avanti scoorden zij maar liefst 11 doelpunten en tot onze eigen grote verbazing scoorde Lynx er geen een.

Ondanks de harde wind en de tegenvallende score was het toch vooral weer heel erg gezellig. Op 22 mei spelen we het MR@ toernooi bij Avanti in Pijnacker, dus opnieuw een mogelijkheid voor onze recreanten om te schitteren tegen o.a. Avanti.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: