Categorieën
Uncategorized

Lynx S1 – Tempo S10

Ons “bejaardenteam”, oftewel het eerste, speelde deze week een eerste thuiswedstrijd in Leidschenveen. Aangezien het veld op de Aspasialaan niet echt ideaal was gingen we naar de Loire. Het veld lag er mooi strak bij en de kuilen waren opgevuld door de gemeente. We konden dus goed beginnen.

 

Ons “bejaardenteam”, oftewel het eerste, speelde deze week een eerste thuiswedstrijd in Leidschenveen. Aangezien het veld op de Aspasialaan niet echt ideaal was gingen we naar de Loire. Het veld lag er mooi strak bij en de kuilen waren opgevuld door de gemeente. We konden dus goed beginnen.

In de eerste helft begonnen we met een scheidsrechter van Tempo, in de tweede helft werd de wedstrijd gefloten door Tim de Heer (GKV), waarvoor dank!

Tempo moest duidelijk op gang komen en had toch wel wat last van de zon. Met de rust staat het 1-11 (denk ik). Masha is ondertussen uitgevallen, na een botsing is ze misselijk en heeft ze wat last van haar nek. Na de rust wordt besloten haar niet meer te laten spelen en een ambulance te bellen. Gelukkig schatten de broeders de schade laag in en mag Masha weer naar huis om bij te komen.

Een reserve-dame van Tempo speelt vervolgens met Lynx mee, om zo toch 8-tegen-8 te kunnen spelen (op verzoek van Tempo overigens). In de tweede helft loopt het voor Lynx overigens iets beter, we beginnen een beetje wakker te worden en we gaan iets beter verdedigen en maken zelfs weer een paar doelpunten.

De eindstand wordt 2-16 in het voordeel van Tempo. Rest ons om Renee (vader Indy) te bedanken voor het invallen i.v.m. blessure Marcel. We hopen dat Masha weer snel op de been is.

Volgende week spelen we om 16:00 uur tegen Avanti 11 in Pijnacker.
 

%d bloggers liken dit: