Lynx S1 bij Beachkorfbal

Zaterdag 22 juni beloofde het weerbericht ons een windkracht 3/4 met af en toe een zonnetje. Helaas werd het zonnetje toen het zover was omgewisseld met wat regendruppels en bleek windkracht 4 ook iets sterker dan we in gedachten hadden. Toch gingen we met volle moed van start. Tijdens de eerste wedstrijd bleken we toch iets beter te zijn dan we dachten en wonnen we onze eerste "1ste klasse" wedstrijd met 2-1. Om vervolgens tijdens de tweede wedstrijd de deksel op ons kop te krijgen in de wedstrijd tegen de Corvers, waar uiteindelijk Marcel de pijn moest verzachten door er vlak voor het einde toch nog 7-1 van te maken.

De derde wedstrijd speelden we tegen de studenten van de Universiteit Tilburg, oftewel Melmac. Deze wedstrijd verloren we met 3-0, maar we waren wel weer lekker opgewarmt en stoomden dan ook richting de vierde wedstrijd, waar we reglementair met 2-0 wonnen van Marknesse.

Na aanvang van de wedstrijd tegen Marknesse werd het toernooi vanwege de inmiddels toch wel heel erg slechte weersomstandigheden gestaakt. Wat eigenlijk wel jammer was, want we kwamen net een beetje op dreef, maar ook begrijpelijk – het was inmiddels wel erg koud en nat geworden.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: