Lynx recreanten spelen eerste toernooi

Lynx groeit snel, niet alleen in de jeugd, sinds dit seizoen heeft Lynx een gezellig senioren team voor recreatieve sporters. Afgelopen zaterdag was het tijd voor het eerste toernooi van de korfballers uit Leidschenveen-Ypenburg.

Het toernooi werd gespeeld in Amsterdam in de sporthallen Zuid bij Oranje Nassau. Deelnemers aan het toernooi kwamen met name uit Noord-Holland, waarbij Lynx een uitzondering vormde.

Tijdens het toernooi bleek al snel dat de tegenstanders veel meer korfbalervaring hadden dan het team van Lynx, dat met name uit ouders van jeugdleden bestaat en vaak zelfs hun allereerste korfbalwedstrijd speelde.

Wat echter al snel opviel was dat Lynx niet op alle fronten het onderspit delfde. Het fanatisme van de jonge korfbalploeg oversteeg die van de concurrenten en er werd met zeer veel plezier gekorfbald.

In stand werden helaas alle wedstrijden verloren door de kersverse korfballers, maar in plezier en uitstraling heeft de ploeg zeker punten gepakt. De lust voor het volgende toernooi op 15 maart in Hoorn is dan ook alleen maar groter geworden.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: