Lynx loopt op bij titelkandidaad KZ/Hiltex

Afgelopen zaterdag mochten jeugdleden van Lynx Korfbal uit Leidschenveen-Ypenburg oplopen met titelkandidaad KZ/hiltex in Koog aan de Zaan.

Voor deze spannende happening verzamelden de kinderen al om 18:00 uur bij de stadsboerderij Landzicht in Leidschenveen, van waaruit de lange autorit naar Koog begon. Om 19:00 uur kwamen de kinderen netjes een uur voor de wedstrijd aan bij sporthal De Sprong.

Zij werden met open armen ontvangen door vrijwilligers van KZ/Hiltex en mochten plaats nemen op de VIP-tribune, direct aan het veld. Na het inschieten werd het donker in de zaal en kwamen de spelers van KZ/Hiltex naar de kinderen toe om kennis te maken en al snel volgde het moment waar iedereen op gewacht had.

De kinderen werden een voor een omgeroepen om samen met “hun” speler het veld te betreden. Daarna werd er hard voor ze geklapt en mochten ze weer op de VIP tribune gaan zitten om naar de wedstrijd te kijken.

Toen alle kinderen zaten kregen de kinderen allemaal een handtekeningen kaart met de namen en foto’s van de spelers, zodat ze na de wedstrijd handtekeningen konden jagen. In de rust kregen de kinderen ook nog iets te drinken en een zakje snoep en was het feest compleet.

Helaas verloor KZ/Hiltex de wedstrijd van Blauw Wit, maar voor de kinderen kon dat de pret niet drukken.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: