Lynx kiest kleding Errea

Lynx korfbal heeft in haar ledenvergadering gekozen voor een kledinglijn van Errea, met een zwart shirt met oranje en witte elementen en een oranje broekje en sokken. Zowel jongens als meisjes gaan in broekjes spelen.

Wij zijn uiterst tevreden met Errea, dat net ook een overeenkomst heeft gesloten met ADO Den Haag. De kleding is van prima kwaliteit, zeker zes jaar leverbaar en voor een scherpe prijs. De actieve en frisse uitstraling past goed bij Lynx.

Tegelijk met het kiezen van de kleding is ook gekozen om in het voorjaar buiten te gaan trainen en spelen op het kunstgrasveldje naast het Montaignelyceum aan de Kiekendiefstraat. Dit veld voldoet aan de kwaliteitseisen die Lynx stelt en ligt goed centraal in het stadsdeel. Vanaf 23 maart vind jij ons daar. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: