Lynx F2 wint van KVS F3

Afgelopen woensdag speelde Lynx F2 de eerste avondwedstrijd van het seizoen. Afgelopen zaterdag regende het namelijk zo hard dat het kunstgrasveld onbespeelbaar was en we de wedstrijd af moesten lassen. Gezien de uitslag van de wedstrijd kunnen we voortaan misschien maar beter in de avond spelen.

Er werd vandaag goed samengespeeld en zoals aangegeven was KVS meer van een gelijk niveau dan de ploegen waar we de rest van de competitie tegen gespeeld hadden. Al snel viel er dan ook een doelpunt. KVS speelde ook goed samen en al snel werd het dan ook 1-1. Vlak voor het einde van de eerste periode scoorde Lynx nog snel even de 2-1. Een doelpunt van KVS werd nog afgekeurd, omdat deze heel goed verdedigd werd.

In de tweede periode neemt Lynx meer afstand van KVS. KVS kan ook goed aanvallen, maar heeft waarschijnlijk een beetje last van de wind, want ze gaan er allemaal net naast. Ook is Lynx nog steeds goed aan het verdedigen en onderschept veel ballen.

In de rust krijgen de kinderen allemaal een glaasje limonade.

Na de rust blijft Lynx op sterkte spelen en kan het nog wat extra aanvallen plaatsen. Helaas gaan er veel ballen naast de korf, maar gelukkig belanden er ook veel schoten in de korf. Doorloopballen, wegtrekballen, omdraaiballen, het publiek moet het heel erg naar zijn zin hebben gehad en de kinderen waren erg trots op hun acties. Eindelijk kregen de kinderen de kans om te doen waar ze voor getraind hadden. Toen uiteindelijk het fluitje aan het einde van de wedstrijd ging met een stand van 6-1 werd er dan ook hard gejuigt. 

De paal werd klaar gezet voor de strafworpen, hier werd het gelijk spel met 2-2. Na de wedstrijd gaf iedereen nog een handje aan zijn tegenstander om hem te bedanken voor het spelen.

Komende zaterdag spelen we direct weer een wedstrijd. We spelen dan tegen Fortuna/MHIR F4 in Delft (vlak bij de TU). We beginnen met spelen om 12:30 uur, we verzamelen bij ons eigen Montaigneveld om 11:30 uur.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: