Categorieën
Uncategorized

Lynx F2 – ONDO F4

Lynx F2 stond vandaag voor een moeilijke wedstrijd. We speelden tegen ONDO F4, net als de vorige keer. Vorige keer hadden we verloren met 7-10, maar we hadden met name het heel erg koude weer onthouden. Twee weken geleden was het namelijk nog heel erg koud op zaterdag en we konden hierdoor heel moeilijk gooien en vangen.

Lynx F2 stond vandaag voor een moeilijke wedstrijd. We speelden tegen ONDO F4, net als de vorige keer. Vorige keer hadden we verloren met 7-10, maar we hadden met name het heel erg koude weer onthouden. Twee weken geleden was het namelijk nog heel erg koud op zaterdag en we konden hierdoor heel moeilijk gooien en vangen.

Vandaag in de eerste helft was het gelukkig nog best wel lekker weer en veel kinderen speelden dan ook gewoon in hun shirt. De tweede helft werd het kouder en kregen we een beetje regen. We trokken onze trainingspakken toch maar weer aan.

ONDO pakte in het begin van de wedstrijd direct een voorsprong, maar Lynx F2 bleef ze goed op de hielen. We hebben een paar keer een superspeler ingezet, maar kwamen in de tweede helft zelfs gelijk met ONDO. Met 8-8 werd het voor sommige spelers erg moeilijk, met name vanwege de kou en moesten we een paar keer extra wisselen, maar we bleven goed doorspelen en doorzetten – ondanks dat het niet helemaal mee zat.

Uiteindelijk werd het 9-11 voor ONDO, maar ik heb een groep met kinderen gezien die enorm hun best bleef doen en door bleef zetten. Super gedaan Lynx F2!

Na de wedstrijd kregen we allemaal nog een mooie medaille voor de derde plaats in de zaalcompetitie en maandag gaan we weer flink trainen voor de wedstrijd van komende zaterdag tegen Excelsior (de zwart-witten).

%d bloggers liken dit: