Lynx F2 – ODO F2

 

Gisteren speelde F2 tegen: ODO F2 uit Maasland. Vorige week hadden we ook al gewonnen.

Deze week zijn Cyril en Olivier op vakantie en Merel en Brent wilden nog wel een potje korfballen, nou dat hebben we gemerkt !!
Alain speelde gedreven als aanvoerder, Lex was zoals altijd trefzeker en Mats was overal te vinden in het veld !

De coach liet eerst even Alain, Lex, Mats en Brent spelen. Daarna kreeg Brent rust en mocht Merel meespelen. In de grote pauze vertelde Merel dat ze graag met Brent wilde spelen. Lex ging toen even rusten en daarna Alain. Doordat jullie allemaal elkaar goed weten te vinden met het overgooien, werd het een monster score, waarbij ieder teamlid geweldig heeft gespeeld en veel heeft gescoord. Bijna iedere aanval van Lynx was raak. Met een eindstand van 29-5 blies de scheidsrechter Usha gelukkig af, als we nog een uur hadden gespeeld was het opgelopen naar 100 !!

Dank voor jullie inzet, fijne feestdagen en op naar 2015 !!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: