Lynx F2 kampioen

Lynx F2 is afgelopen week kampioen geworden in de tweede klasse zonder te spelen. Dankzij de eigen prestaties kregen de kinderen van het project Korfbal+ zaterdag nog te horen dat zij een hele knappe tweede plaats hadden behaald. De sporters werden een week later verrast door het verlies van de gedoodverfde kampioen ONDO uit ‘s Gravenzande dat de laatste thuiswedstrijd verloor van Excelsior uit Delft.

Het project Korfbal+ is bedoeld voor kinderen met autisme, ADHD en/of faalangst die een extra zetje nodig hebben om sportplezier te beleven. Nadruk ligt op de persoonlijke en sociale-emotionele ontwikkeling. Sportieve prestaties zijn eigenlijk minder van belang, toch zijn de kinderen, de trainers en de ouders uiteraard heel erg blij met dit kampioenschap.

Ook de overige teams van Lynx hebben dit seizoen goed gepresteerd. Lynx E1 werd derde in de tweede klasse, Lynx E2 vierde in de derde klasse en Lynx F1 wist derde te worden in de tweede klasse.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: