Lynx F2 – GKV F1

Vanmorgen om 11 uur speelde we thuis. Er waren twee afmeldingen maar gelukkig hadden we Sofia en Annabel uit de F1 erbij die wel wilden invallen, dank jullie wel meiden! Ook Evelien deed een deel van de wedstrijd mee, en had in de wedstrijd een leuke gelijkwaardige tegenstander. Goed gedaan Evelien! Tijdens de wedstrijd hadden jullie geregeld balbezit en gooide jullie de ballen goed over richting de korf. GKV was in de wedstrijd wel wat sterker en uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 0-4.