Lynx F2 – GKV F1

Voor de tweede keer gingen we vandaag tegen GKV. De vorige keer hadden was het een gelijkwaardige wedstrijd die we net verloren, dus het beloofd weer een spannende wedstrijd te worden.

Omdat de F2 geen wisselspelers heeft en we thuis speelden, doet Alwin van de welpen de eerste helft mee en Sofia (F1) de tweede helft. Super!

Gelijk vanaf het begin van de wedstrijd verdedigde zowel Lynx als GKV goed waardoor het moeilijk was om vrij te lopen en te scoren. In de tweede helft wist GKV helaas toch te scoren waardoor GKV won met 1-0.