Categorieën
Uncategorized

Lynx F2 – Fortuna F5

Vandaag is het woensdag en toch moesten we korfballen. Dat was even wennen. Papa’s en mama’s die eerder uit hun werk komen om op tijd te zijn, maar ook een trainer die haast moest maken om er op tijd te zijn.

 

Vandaag is het woensdag en toch moesten we korfballen. Dat was even wennen. Papa’s en mama’s die eerder uit hun werk komen om op tijd te zijn, maar ook een trainer die haast moest maken om er op tijd te zijn.

Snel legde Patrick het veld uit, terwijl de kinderen al over het veld liepen en Christy de voeten neerlegde. De kinderen pakten de manden en de ballen. Christy en Patrick vervolgens de palen. 
Zo stond alles eigenlijk al vroeger klaar dan we ingepland hadden en konden we dus ook eerder beginnen. Met als grote verassing Martijn die vandaag zijn eerste competitiewedstrijd speelde!
Patrick had namelijk maandag gevraagd of Martijn mee wilde doen, dat wilde hij wel en papa ging kijken of het ook in de agenda paste. Het paste dus 😉
Kortom, we begonnen iets eerder dan gepland. Lynx begon goed aan de wedstrijd. Er werd goed overgespeeld en al snel viel er een doelpunt. Ook Fortuna deed heel erg zijn best en hierdoor werden er ook veel ballen onderschept. 
Na een tijdje ging ook Fortuna doelpunten maken en zo bleven we tot de vierde periode netjes met elkaar in evenwicht. In de vierde periode viel bij Fortuna de samenwerking een beetje stil, maar de kinderen van onze F2 gingen juist in deze periode nog eens extra op elkaar letten en het samenspel verbeterde hierdoor heel erg.
Het betere samenspel leidde uiteindelijk tot een voorsprong van drie doelpunten, waardoor Fortuna de superspeler in mocht zetten. Na een paar keer in-uit van de superspeler haalde Fortuna de superspeler er maar uit. Een goede zet van de coach van Fortuna, want de samenwerking van Fortuna werd nu weer beter.
Ook bij Fortuna werkte het beter samenwerken, want ze kwamen hierdoor terug tot 13-12. De winst was dus voor Lynx F2. Maar de echte winst zat hem natuurlijk in de ontiegelijk goede samenwerking tussen de spelers vandaag. Zeker tegen dit ontiegelijk goed spelende Fortuna F5. Goed gedaan hoor jongens!
%d bloggers liken dit: