Categorieën
Uncategorized

Lynx F2 – Fortuna F4

Deze week speelden we tegen Fortuna F4. We hadden nog nooit tegen ze gespeeld, maar we wisten dat het een sterke ploeg was, ze stonden namelijk op de tweede plaats en ze hebben een hoger “sterktecijfer” dan Lynx. Dat ging dus een lastige pot worden.

Deze week speelden we tegen Fortuna F4. We hadden nog nooit tegen ze gespeeld, maar we wisten dat het een sterke ploeg was, ze stonden namelijk op de tweede plaats en ze hebben een hoger “sterktecijfer” dan Lynx. Dat ging dus een lastige pot worden.

En een lastige pot werd het zeker, want Fortuna had heel erg goed geoefend met het onderscheppen van de bal. Ze onderschepten dan ook veel van onze ballen, maar gelukkig onderschepten wij ook vaak de ballen van Fortuna.

Toch wist Fortuna uit te lopen op onze F-jes. Toen we drie doelpunten achter stonden mocht Toby als vijfde speler het veld in, maar nadat hij de bal 1 keer had aangeraakt mocht hij er ook gelijk weer uit.
Iedereen deed erg zijn best en je kon zien dat we veel geleerd hadden over winnen en verliezen, want ook bij de achterstand bleven we gewoon doorkorfballen!

Zo kon het zelfs gebeuren dat Lynx in de tweede helft meer doelpunten maakte dan Fortuna. Zo zie je maar weer dat je nooit moet opgeven. De einduitslag werd 7-15 en jullie hebben allemaal heel erg goed gespeeld!

Komende zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen VEO F2.

%d bloggers liken dit: