Lynx F2 een regenteam?

Is Lynx F2 misschien een regenteam? Het zou zo maar kunnen. We horen niemand klagen over het weer (behalve het publiek), maar het giet van de regen op de velden van Fortuna. Grote voordeel is dat we nu op het kunstgras mogen. We hoeven dus niet op natuurgras 😀

Niet alleen wordt er niet geklaagd, maar de spelers lijken zelfs boven zichzelf uit te stijgen in dit heerlijk natte weer. Er wordt goed over gegooid en al snel vallen er aardig wat ballen door de mand. In de eerste periode staan we al 0-3 voor op Fortuna.

In de tweede periode maakt een van de dames een prachtige kopbal waardoor Fortuna de bal kwijt is, maar dat doet toch wel heel erg pijn! Daarom beginnen we de tweede helft met drie spelers. Een van de dames van Fortuna mag dus even niet scoren. Dit lijkt echter niet veel te hinderen, want Lynx is lekker warm gedraaid en na een tijdje kan onze eigen dame weer meespelen.

Met een einduitslag van 1-8 en een tweede overwinning in de competitie mogen we zeker niet klagen over het staartje van dit veldseizoen (tenzij het over het weer gaat natuurlijk ;)).

Hiermee zal Lynx F2 eindigen als "Best Of The Rest" in de competitie en kunnen we met een goed gevoel aan de zaalcompetitie beginnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: