Lynx F2 – Dubbel Zes F2

Zaterdag speelden we tegen Dubbel Zes F2. Patrick had goed naar de stand gekeken en dacht dat ze best wel goed waren. Toch leken de kinderen van Dubbel Zes wel wat kleiner dan verwacht en ze waren maar met vier kinderen.

Toen de wedstrijd begon, waren de kinderen van Dubbel Zes toch best wel goed. We kwamen echter tijdens de eerste aanval al tot een doelpunt! Doordat we goed op aan het letten waren en wat langer zijn konden we ook veel ballen onderscheppen en kwamen we snel op een grotere voorsprong.

Normaal krijgen de tegenstanders dan een speler extra, deze was er eigenlijk niet, maar in de tweede helft mocht een van de zussen van de spelers even meedoen. In de rust stond het namelijk al 12-1.
De extra speler maakte het spelletje toch wel wat leuker. Dubbel Zes ging meer acties maken en Lynx moest iets harder werken om tot scoren te komen. Uiteindelijk werd het hierdoor 19-5.

Volgende week spelen we weer tegen Dubbel Zes F2, maar dan op het veld van Dubbel Zes. Hebben jullie ook weer zin in een nieuwe wedstrijd?


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: