Categorieën
Uncategorized

Lynx F2 – Avanti F4

Vandaag speelden we onze tweede wedstrijd in de competitie. We moesten tegen Avanti F4 spelen. Patrick vertelde aan het begin van de wedstrijd al dat Avanti iets beter was dan KVS, het kon dus een spannende wedstrijd worden.

 

Vandaag speelden we onze tweede wedstrijd in de competitie. We moesten tegen Avanti F4 spelen. Patrick vertelde aan het begin van de wedstrijd al dat Avanti iets beter was dan KVS, het kon dus een spannende wedstrijd worden.

Avanti maakte al snel een doelpunt, dat was even een tegenvaller, maar snel daarop scoorden wij ook een doelpunt. De doelpunten volgden snel op elkaar. Beide teams waren namelijk heel goed aan het samenspelen. Als je goed samen speelt kom je dicht bij het doel van je tegenstander.

Met de rust stond Lynx met 6-4 voor. De eerste helft was dus voor Lynx! In de tweede helft kreeg Avanti er een speler bij. Lynx kwam namelijk op drie doelpunten voorsprong. Avanti scoorde daarna snel een doelpunt. We speelden daarna weer vier tegen vier.

We wilden de wedstrijd graag spannend maken en Lynx liet Avanti terug komen naar 8-8, nu werd het echt spannend. De papa’s en mama’s van beide teams zaten (figuurlijk) op het puntje van hun stoel. Wat zou de uitslag gaan worden?

In de laatste vijf minuten van de wedstrijd maakte Avanti nog twee doelpunten, de uitslag kwam hierdoor op 8-10. Ondanks de stand bleef Lynx goed samenspelen. Ook werd er nog een paar keer op de korf gemikt.

Heel goed gedaan jongens! Jullie hebben heel goed laten zien dat je ook als je achter staat plezier kunt hebben.

Sofia (F1), bedankt voor het invallen! 

%d bloggers liken dit: