Lynx F2 – ALO F2

Lynx F2 had vandaag haar allereerste wedstrijd van het seizoen, en voor sommige was het ook de allereerste competitiewedstrijd. Allemaal best spannend!

Gelijk aan het begin van de wedstrijd was duidelijk dat Lynx en ALO aan elkaar gewaagd waren. Alle 4 de Lynx spelers waren de hele wedstrijd heel geconcentreerd en fanatiek in zowel het verdedigen als het aanvallen en in de eerste helft wisten jullie ook tot een 1-0 voorsprong te komen. ALO kreeg het benauwd en ging toen na de pauze nog een grote speler inzetten, maar dankzij jullie goede verdediging wisten we de voorsprong te behouden en hebben we de wedstrijd afgesloten met 1-0 winst.

Wat een knalbegin hebben jullie gemaakt zeg! Super goed en op naar de volgende wedstrijd. Annabel bedankt voor het invallen. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: