Lynx F2 – Achilles F3

Vandaag mochten we spelen tegen Achilles F3. Ook de eerste wedstrijd van het seizoen speelden we tegen Achilles. We begonnen deze wedstrijd met twee duidelijke opdrachten. Een opdracht voor de aanval en een opdracht voor de verdediging.

In de aanval moesten we laten zien dat we goed kunnen samenspelen en naar elkaar kijken om de beste aanval te kiezen. In de verdediging moesten we goed onze eigen tegenstander in de gaten houden.

Bij het verdedigen ging dit heel erg goed, al werd het wel wat moeilijker toen er een vijfde en zelfs een zesde speler bij kwam. Toch hebben jullie het tot op het einde volgehouden. Heel goed hoor!

Bij het aanvallen was het een stuk moeilijker om ook goed de kansen van de andere kinderen in te schatten, al gaat dit wel steeds beter! We blijven hier dan ook heel erg veel op oefenen in de komende wedstrijden.

We begonnen deze wedstrijd met een snel aantal doelpunten, waardoor Achilles de superspeler mocht inzetten. In de tweede helft mocht Achilles van de scheidsrechter een tweede superspeler inzetten. De wedstrijd werd voor ons toen extra moeilijk, maar ook werd de wedstrijd voor Achilles een stuk leuker, waardoor we allemaal met een goed gevoel het veld konden verlaten.

De wedstrijd werd gewonnen met 13-2 door Lynx F2 en de strafworpen werden met 0-3 gewonnen door Achilles F3. Allemaal heel goed gespeeld en komende zaterdag gaan we er weer tegenaan als we spelen tegen Excelsior F3 in Delft. 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: