Lynx F1 wordt runner-up

Lynx F1 had dit seizoen een moeilijke start, maar uiteindelijk kwam alles toch weer op zijn pootjes terecht. Het zelfvertrouwen van de kinderen groeide gedurende het seizoen en langzaam steeg de ploeg dan ook in de competitie. Als een echte laatbloeier wist de ploeg op het laatste moment door te breken naar de bovenste regionen van de competitie.

De laatste wedstrijd van het jonge team uit Leidschenveen-Ypenburg werd afgelopen weekend gespeeld tegen Crescendo F1 uit Leiden. Tijdens deze wedstrijd bewezen de spelers dat ze een echte titel waardig waren door de winst te pakken met maar liefst 4-2 tegen de nummer vier in de competitie.

Concurrent voor de tweede plaats KVS/Maritiem F3 werd hiermee definitief op een achterstand gezet.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: