Categorieën
Uncategorized

Lynx f1 – verslagje zaalperiode van de coaches

Lynx f1 speelde gisteren hun laatste zaalwedstrijd en wel tegen de koplopers van de poule waar we vorige keer toch wat moeite tegen hadden. Super gemotiveerd begonnen we aan deze wedstrijd en onderschepte gelijk mooi een aantal ballen van de tegenpartij, we zaten er bovenop!

Lynx f1 speelde gisteren hun laatste zaalwedstrijd en wel tegen de koplopers van de poule waar we vorige keer toch wat moeite tegen hadden. Super gemotiveerd begonnen we aan deze wedstrijd en onderschepte gelijk mooi een aantal ballen van de tegenpartij, we zaten er bovenop!

Toch konden we niet voorkomen dat er snel een aantal tegendoelpunten vielen en onze superspeler het veld in moest. Deze deed super goed zij best want gelijk werd aan onze kant gescoord en moest hij er weer uit!

Helaas bleef de tegenpartij goed scoren en wilde ze er bij ons niet inrollen, terwijl ze er bij het oefenen voor de wedstrijd nog zo makkelijk ingingen was het in de wedstrijd toch even wat lastiger.

De eerste helft stonden we al met 10-3 achter, maar dan die tweede helft!…. we zagen super goed samenspel er werd goed gekeken naar wie er betere schotkansen had onder de paal een echte teamspirit en tadaaaa…. dit werd beloond! jullie maakte de tweede helft meer doelpunten en hadden beter balbezit dan de tegenpartij! Jullie gaven niet op en gingen door tot het eind en jullie knokte je terug naar een eindstand van 12-8 voor weidevogels.

Het was nog even afwachten wat DES zou doen, aangezien we gedeelde 3e stonden met 2 wedstrijden meer gepeeld dan DES. Voor ons helaas heeft DES gister weten te winnen en dus eindigen wij daarmee op een 4e plaats. Jullie hebben afgelopen zaalperiode weer een grote groei doorgemaakt als groep zijnde, wat een mooie wedstrijden hebben jullie laten zien! Jullie zijn een hele leuke groep samen en kunnen met recht super trots zijn op deze plaats in de competitie!

Aanstaande maandag heeft Emma voor ons een leuke training voorbereid! 28-3 hebben we onze veldwedstrijd weer!

Tot maandag op de training!
Karin en Eline

%d bloggers liken dit: