Lynx F1 – VEO F3

Vandaag mochten we heel erg vroeg ons bed uit, om 9:00 uur speelden we onze thuiswedstrijd tegen VEO F3. VEO had met 7-0 gewonnen van Achilles F1 (in de zaal 1ste klasse), dus we dachten dat het een hele moeilijke wedstrijd zou worden.

Gelukkig wisten we dat van te voren en woensdag hadden we dan ook heel hard geoefend om ons speltempo te verhogen. Tijdens de wedstrijd kwam dit heel goed naar voren. De kinderen gooiden veel diepe ballen, waardoor ook het “gewone” gooien en het aantal schoten op de paal omhoog ging.

VEO had duidelijk moeite met het snellere spel van onze F1 en de coaches begonnen een beetje te mopperen. Gelukkig bleven wij gewoon ons best doen en maakten snel daarna een doelpunt. Halverwege de tweede helft maakte ook VEO een doelpunt, maar een gelijkspel is meer dan waar we voor de wedstrijd op hoopten, dus we hebben het heel goed gedaan en we hebben veel oefenstof uit de training in de wedstrijd gebruikt.

Lynx F1 staat nu zelfs (tijdelijk, omdat nog niet alle uitslagen bekend zijn) op een gedeelde eerste plaats samen met VEO F3.

Peter, bedankt voor het fluiten! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: