Lynx F1 – SEV F1

De eerste wedstrijd van onze F1 was er met name een om te leren. Hoe verdedig je nu precies in de wedstrijd, hoe ga je aanvallen als je tegenstander het je moeilijk maakt?

Onze kakelverse Lynx F1 heeft het echter heel goed gedaan tegen het iets oudere SEV en heeft de wedstrijd met 1-14 verloren, maar wel een prachtig doelpunt gemaakt op de korf! Annemijn kreeg onverwacht de bal aangespeeld en had even niet goed door dat ze kon scoren maar met het vele geschreeuw van coaches en ouders ging de bal gelukkig de goede kant op en maakte ze een doelpunt.

Het verdedigen gaat al erg goed, maar is toch ook nog heel erg moeilijk. De kinderen volgen hun tegenstander al, maar de hele wedstrijd je hoofd erbij houden is toch echt een lastig iets. We gaan er tijdens de komende training nog een beetje op oefenen. Vooral met je kont naar de paal staan is nog heel erg moeilijk… en de afstand met je tegenstander natuurlijk, want je moet er wel heel dicht bij gaan staan…

Volgende week speelt de F1 een uitwedstrijd tegen tegen VEO F2 om 11:45 uur. We verzamelen om 11:00 uur bij het Montaigneveld.