Lynx F1 laat zich niet kisten tegen ODO F3

Lynx F1 speelde afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen ODO F3. ODO komt uit het Westland en wel uit Maasland. ODO is een sterke ploeg, ongeveer vergelijkbaar met ONDO waar we nipt met 1-0 van verloren. ODO kwam deze wedstrijd echter een stukje makkelijker tot scoren dan onze korfbalvrienden uit ‘s-Gravenzande. 

In de eerste helft begonnen bijde teams rustig aan de wedstrijd, ODO was ietsje feller van de kinderen van Lynx en kwamen op een 0-2 voorsprong. Tijdens de tweede periode werden de kinderen van Lynx ook feller en gingen ze meer ballen onderscheppen, met als resultaat dat de nul gehouden werd en dat Lynx een aantal mooie kansen kreeg. Helaas gingen ze er niet in, maar de kinderen deden het erg goed en met de rust stond het dan ook nog steeds 0-2.

In de rust kregen de kinderen nog enkele tactische aanweizingen van Jan-Willem en natuurlijk een heerlijk glaasje limonade.

Na de rust mag Lynx F1 aanvallen bij de andere korf, maar eerst begind ODO met de bal bij de middellijn. De eerste aanval gaat de bal er naast en kan Lynx de bal onderscheppen. De bal gaat snel richting het andere doel en er komt een mooie kans. Even later weet ODO wel weer de korf te vinden, na de derde periode staat het 0-4. Tegen het einde van de wedstrijd volgt er nog een doelpunt. Helaas scoren de spelers van Lynx niet, maar desondanks hebben ze erg goed gespeeld!

Tijdens de wedstrijd hadden de kinderen van Lynx hun doelpunten opgespaard. Dat bleek toen de strafworpen begonnen, bij de strafworpen werd het maar liefste 5-5! Gefeliciteerd! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: