Lynx F1 – KVS F4

Gelukkig werd het om 11:00 uur al wat warmer en konden we met frisse moed aan de wedstrijd beginnen. KVS had in de zaal veel hoger gespeeld, maar ze hadden daar ook alle wedstrijden dik verloren. We wisten dus dat we een best wel goede tegenpartij hadden en wilden er alles aan doen om toch een puntje mee te sprokkelen.

Uiteindelijk werd het zelfs meer dan één puntje dat in Leidschenveen-Ypenburg mocht achterblijven. Lynx F1 speelde net als vorige week erg sterk en iedereen bleef vanaf het begin van de wedstrijd goed verdedigen. Gaandeweg de wedstrijd werd ook het aanvallen steeds beter, waardoor er mooie kansen ontstonden.

In de derde periode lukte het ons gelukkig ook om de bal door het mandje te gooien en kwam de stand op 1—0 in ons voordeel. Het besef duurde even, maar het kwartje viel gelukkig snel, zodat we weer volop konden verdedigen. KVS wist gelukkig geen doelpunt meer te maken, zodat de kinderen uiteindelijk wonnen met 1-0. De eerste overwinning, gefeliciteerd!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: