Lynx F1 – DES F1

 Vandaag moesten we tegen des spelen, de eerste zaalwedstrijd hadden we 10-6 verloren omdat de ballen bij ons niet raak gingen en bij hun wel dus we moesten zeker ons best doen vandaag. De wedstrijd begonnen we zeer sterk en alle schoten gingen raak! We maakte wel 8 doelpunten in de eerste 10 minuten! Zo stonden we 8-3 voor! Maar hun mochten een superspeler inzetten en dat maakte het voor ons moeilijker om de bal over te spelen en bij de korf te komen. Des kwam sterk terug en in de rust stonden we nog maar 2 doelpunten voor op hun. Na de rust werd het super spannend, ze maakte gelijk en stonden voor, toen maakte wij weer gelijk en stonden voor en zo ging het nog even door tot de laatste minuten van de wedstrijd waarop we op het laatste nippertje nog de gelijkmaker wisten te maken. Het was een hele goede en spannende wedstrijd! Verdient een punt gewonnen deze wedstrijd!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: