Lynx F1 – Achilles F1

Deze week mochten we spelen tegen Achilles F1 uit Den Haag. In de zaalcompetitie speelden ze nog twee klasses hoger dan nu, maar daar is deze veldcompetitie niet veel van te merken (als we naar de stand kijken). We dachten dus wel wat kansen te hebben om te winnen. Tijdens de wedstrijd bleek dat we heel erg goed konden aanvallen en de opdracht om ballen er over heen te gooien bleek goed te worden uitgevoerd.

Hierdoor was Lynx veel aan de bal en konden we heel goed samen spelen. Soms houden we nog wel iets te lang de bal vast, maar daar gaan we komende training aan werken 😉

Lynx heeft heel goed gespeeld, maar helaas tellen voor het winnen van de wedstrijd de doelpunten en daarvan heeft Achilles er net iets meer gemaakt, de uitslag was 2-6. De kinderen van Achilles speelden duidelijk al iets langer korfbal en konden de mand veel makkelijker vinden. De Strafworpen werden wel gewonnen, het werd 3-2. Goed hoor!

komende week het Die Haghe toernooi waar een aantal kinderen aan meedoen en de week erna (25 mei) spelen we tegen Fortuna F6. We gaan proberen om tegen Fortuna een doelpunt te maken, want ze hebben nog nooit een tegendoelpunt gehad!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: