LYNX E2 – Fortuna E7

Het waaide vandaag zo hard, dat we vlak voor de wedstrijd de voeten onder de paal moesten wisselen voor voeten met pinnen eronder, omdat ze anders steeds omwaaiden. Omdat we zelf vandaag 2 spelers misten kregen we hulp van 2 spelers uit de E1.

Het was een wedstrijd tussen 2 ploegen die ongeveer even goed waren. Beide teams hadden moeite om hun spel aan te passen aan de harde wind. Daardoor vlogen er nogal eens wat ballen over de zij- of achterlijn. Schoten die erin leken te gaan veranderden op het laatste moment toch nog van richting, zodat ze soms de korf niet eens raakten.

We kwamen in de eerste periode 0-1 achter, maar die achterstand hadden we voor het einde van de eerste helft alweer ongedaan gemaakt. De tweede helft was nog maar net begonnen toen we weer een doelpunt tegen kregen. Een foutje in onze verdediging zorgde ervoor dat 1 van de meisjes van Fortuna helemaal vrij stond om raak te schieten. Enkele minuten daarna dachten we op 2-2 te komen, maar dat doelpunt werd helaas afgekeurd. In het begin van de laatste periode scoorde Fortuna er nog 1, maar wij wisten al gauw de achterstand weer te verkleinen tot 1 doelpunt. We probeerden met man en macht toch nog een gelijkspel te behalen, maar toen Fortuna vlak voor tijd de 2-4 maakte was de nederlaag een feit.

De winnaar van vandaag was eigenlijk niet eens het beste team. Jullie waren namelijk minstens even goed als de tegenstander. Fortuna wist echter iets beter met de harde wind om te gaan. Ze schoten iets strakker op de korf, waardoor hun ballen minder door de wind werden weggeblazen.

De strafworpen waaiden ook alle kanten op. Toch gingen er nog 2 in. Voor iedere ploeg 1 en dus werd het 1-1.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: