LYNX E1 – Weidevogels E3

Wat we al vreesden gebeurde ook: een wedstrijd midden in de vakantie, zodat we te kampen hadden met diverse afmeldingen. We stonden daarom met slechts 3 spelers op zaterdagochtend in Sporthal Leidschenveen. Andere teams konden ons ook niet helpen, omdat zij met hetzelfde probleem te maken hadden. Behalve 2 van onze spelers was ook de aangewezen scheidsrechter op vakantie. Maar gelukkig kwam alles toch nog goed: onze tegenstander had liefst 7 spelers meegenomen en daar mochten we er 1 van lenen. En Patrick wilde onze wedstrijd wel fluiten.

We begonnen de wedstrijd goed en kregen al snel een paar kansen. Toch scoorde onze tegenstander het eerste doelpunt van de wedstrijd. Maar hun voorsprong was maar van korte duur en al snel maakten we gelijk. Even later namen we zelfs een 2-1 voorsprong. Helaas konden we dit niet vasthouden en eindigde de 1e periode in 2-2.

Vanaf de 2e periode tot het eind van de wedstrijd speelde onze tegenstander met 3 jongetjes en daar hadden we het toch wel moeilijk mee. Toch stonden we weer goed te verdedigen en kwamen zelf een paar keer goed vrij voor de korf. We moeten alleen nog wel proberen om iets beter de tijd te nemen voor het schot en even goed te mikken voordat we schieten. Dan vliegen er vast nog meer in. Voor rust scoorden we helaas niet meer en de tegenstander wel 2 keer, zodat het halverwege de wedstrijd 2-4 stond.

In de 3e periode gingen we proberen om  de achterstand te verkleinen, maar Weidevogels maakte er 2-5 van. Toch gaven we de moed niet op en scoorden in de rest van de wedstrijd nog 3x. Onze tegenstander deed hetzelfde en zo kwam de eindstand op 5-8.

We hebben vandaag weer heel goed gespeeld, maar onze tegenstander kon veel vaker wisselen, zodat ze op het einde van de wedstrijd een stuk minder moe waren dan wij. Ook hadden we pech dat hun beste speler helaas niet 1x werd gewisseld. Hij scoorde dan ook een stuk of  5 van hun doelpunten. Gelukkig deed het jongetje dat we hadden geleend erg goed zijn best en scoorde hij zelfs ook 1 doelpunt.

Zoals gewoonlijk waren we ook vandaag weer onverslaanbaar bij de strafworpen, 4-0!!! En als je maar met 3 spelers bent, kom je wel 4x aan de beurt!!!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: