LYNX E1 – VEO E4

Vandaag gingen we tegen VEO proberen om de tweede overwinning in de zaal te behalen. Ze hadden nog niet verloren, dus we moesten goed ons best doen.

In het begin van de wedstrijd was de tegenstander iets beter dan wij. Ze speelden de bal goed rond en we konden weinig ballen onderscheppen. Na 1 periode stond het 0-2.

De tweede periode begon uitstekend voor ons. Na een pass van Nick scoorde Jort met zijn eerste balcontact van de wedstrijd. Even later maakte Nick er zelfs 2-2 van en gingen het publiek er eens goed voor zitten. Vlak daarna dachten we voor het eerst op voorsprong te komen, maar het was helaas net verdedigd. Halverwege stond het dus 2-2.

De derde periode kregen we al snel een doelpunt tegen. Maar we stonden best lekker te verdedigen en onderschepten veel ballen. Thom stond goed af te vangen en Luca en Sam wisten ons door 2 mooie doelpunten op 4-3 te brengen. Maar VEO scoorde ook nog en dus was het met nog 1 periode te gaan razend spannend: 4-4.

Gelukkig had Alex er de laatste periode nog wel zin in. De tegenstander verdedigde hem een paar keer niet zo goed en met 3 doelpunten maakte hij er 7-4 van. Omdat we VEO door goed verdedigen geen kans meer gaven was dit ook de eindstand.

Door deze overwinning zijn we gestegen naar de derde plaats. Volgende week een tegenstander die ongeveer net zo goed is als VEO, dus als we weer zo goed ons best doen als vandaag kunnen we misschien onze derde wedstrijd op rij winnen.

De strafworpen verloren we met 3-5.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: