LYNX E1 – VEO E1

In de laatste wedstrijd van het veldseizoen moesten we tegen de ploeg die vorige week al kampioen was geworden. Winnen zat er dus niet in, maar we gingen proberen zo goed mogelijk tegenstand te geven.

Zoals verwacht werd het een zware wedstrijd voor ons. De tegenstander onderschepte veel van onze ballen en schoot vaak raak van afstand en met doorloopballen. Maar toch wisten we nog best veel aanvallen onschadelijk te maken door goed verdedigen. Zelf probeerden we vaak met korte ballen bij hun korf te komen, maar doordat zij scherp verdedigden moesten we de baal vaak achteruit in plaats van vooruit passen.

We kregen vroeg in de wedstrijd snel een aantal doelpunten tegen, maar we wisten zelf ook nog een keer te scoren. Sam liet weer eens één van zijn befaamde afstandsschoten zien en zo werd het 1-6 na 1 periode.

De tweede periode kregen we nog 5 doelpunten tegen, maar in de derde periode hadden we helemaal onze draai gevonden. We wisten de tegenstander 10 minuten lang van het scoren af te houden en zelf ook nog een paar keer op de korf te schieten (die schoten gingen er helaas niet in).

De laatste periode kregen we al snel een doelpunt tegen en toen deed een aantal van ons het even wat rustiger aan. VEO profiteerde hiervan door nog een paar keer te scoren, waardoor de eindstand op 1-15 kwam. De strafworpen verloren we met maar 1 doelpunt verschil: 2-3.

We hebben de afgelopen weken veel geleerd tijdens de trainingen en de wedstrijden. Nu gaan we vanaf november onze wedstrijden in de zaal spelen. We gaan proberen nog weer een stukje beter te worden, zodat we nog wat vaker een wedstrijd kunnen winnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: