LYNX E1 – TOP/Justlease.nl E7

Na 3 weken achter elkaar een uitwedstrijd gespeeld te hebben, mochten we eindelijk weer eens in onze eigen hal korfballen. Tegenstander was TOP E7, waar we onlangs nog een zwaarbevochten overwinning op hadden behaald.

 

We moesten vandaag onze beide speelsters missen, maar gelukkig had Merel uit de D wel zin om bij ons mee te doen. Merel heel erg bedankt, je hebt ons enorm geholpen en (net als de 3 jongens) supergoed gespeeld!!!

 

We gingen de wedstrijd als een raket van start en voordat onze tegenstander het doorhad, stonden ze al 3-0 achter. We speelden lekker fel en het leek wel of ieder schot van ons een doelpunt was.

 

We gingen ook in de tweede periode door met scoren en de ene aanval was nog mooier dan de andere. Bij rust stonden we dan ook met 7-0 voor en dat was volkomen verdiend. De coaches van TOP probeerden ons nog te verrassen door hun beste speelster ineens niet als jongetje te laten spelen. Maar dat hielp niet, omdat alle spelers van LYNX goed stonden te verdedigen.

 

De tweede helft gingen we door met ons goede spel, maar de bal wilde er niet zo gemakkelijk meer in. Ook werden een paar doelpunten van ons afgekeurd omdat ze verdedigd waren. We deden het op het eind iets rustiger aan, waardoor TOP nog een paar keer kon scoren. Maar ook wij wisten nog 3 doelpunten te maken, zodat de eindstand op 10-3 kwam!!!

 

Voor de derde week op rij wisten we de strafworpen te winnen. Dit deden we met maar liefst 7-3!!!

Het leukste van vandaag was, dat alle spelers zowel in de wedstrijd als bij de strafworpen hebben gescoord.

 

Tot slot wil ik iedereen een gezond, gelukkig en sportief 2014 toewensen en ik hoop dat we in het nieuwe jaar nog veel meer van dit soort TOP-wedstrijden gaan spelen.

De zeer tevreden coach


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: