LYNX E1 – Refleks E3

We moesten vandaag tegen de nummer laatst van onze poule spelen. De uitwedstrijd werd makkelijk gewonnen, maar vandaag was het heel wat moeilijker om te winnen. Refleks viel heel vaak aan met doorloopballen, zodat we het verdedigen daarvan ook weer eens konden oefenen.

Al vrij vroeg in de wedstrijd kwamen we op voorsprong door een mooi schot van Sam. Maar Refleks kreeg vlak daarna een strafworp en maakte toen gelijk. En even later letten we even niet goed op en werd het zelfs 1-2.

In de tweede periode gingen we de bal wat sneller rondspelen en daardoor kregen we meer kansen. Sam maakte nog een doelpunt en daarna bracht Jort ons met 2 rake schoten zelfs op 4-2.

In de rust kregen onze spelers nog wat verdedigende tips van onze nieuwe coach.

De tweede helft bleef het razend spannend. Refleks gaf zich nog niet gewonnen, maar toch wisten we onze voorsprong te verdubbelen door doelpunten van Alex en Sam. Ondertussen ving Sophia veel van onze gemiste schoten af en onderschepte Nick een behoorlijk aantal ballen.

De laatste periode liep Thom mooi vrij en hij maakte er 7-2 van. Ook Refleks scoorde nog een keer en zo werd de eindstand 7-3.

De bal werd vandaag weer goed rondgespeeld en verdedigend bleef iedereen goed bij zijn mannetje. Nu hebben we een maand lang geen wedstrijden te spelen, maar we blijven ondertussen goed trainen, zodat we er nog 2 mooie laatste wedstrijden van het zaalseizoen van kunnen maken.

De strafworpen werden door ons met 3-2 gewonnen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: