LYNX E1 – Refleks E2

Vandaag moesten we tegen Refleks E2 spelen. Die hadden tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en waren vorige week kampioen geworden. Winnen zou dus moeilijk worden en het belangrijkste voor vandaag was dan ook om een lekkere wedstrijd te spelen en te proberen zelf ook nog te scoren.

De wedstrijd begon slecht voor ons, want de eerste de beste aanval leverde gelijk een tegendoelpunt op. Maar daarna gaf LYNX de koploper goed tegenstand. We kregen nog een paar doelpunten tegen, maar wisten zelf ook nog te scoren. De ruststand was 1-5.

Na een heerlijk pakje limo gingen we proberen om de tweede helft net zo lekker te spelen als de eerste. Dat lukte uitstekend. In de derde periode scoorden we zelfs vaker dan Refleks. En met wat meer geluk hadden we de wedstrijd nog heel spannend gemaakt. Met nog 1 periode te spelen was de stand 3-6.

Maar in de laatste periode liet Refleks nog even zien waarom ze de terechte kampioen zijn. Zelf konden we helaas geen doelpunt meer maken en de eindstand was 3-10.

De strafworpen gingen weer super vandaag en die wonnen we dan ook met 5-3 !!!

Komende dinsdagavond spelen we onze laatste wedstrijd van het seizoen tegen Excelsior. Tot dan.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: