LYNX E1 – Phoenix E1

De E1 moest vandaag tegen Phoenix E1 uit Zoetermeer. Zij hadden vorige week verloren, dus we dachten dat we vandaag een goede kans hadden om te winnen. Helaas moesten we het zonder onze oudste 2 spelers doen, waardoor we maar 1 wissel hadden.

Al snel werd duidelijk dat Phoenix veel gebruik ging maken van de doorloopbal. Daar moesten we duidelijk aan wennen en we kwamen al vrij snel op achterstand. Onze eigen kansen gingen er helaas niet in en die van Phoenix wel. Vlak voor rust stond het 0-6 en toen kon Luca gelukkig toch een mooi doelpunt voor ons maken.

Helaas voelde Thom zich niet zo goed, waardoor Sam en Luca de hele wedstrijd moesten spelen. En dat was best wel zwaar met dit warme weer.

Vlak na de pauze leek het of we de wedstrijd toch nog spannend konden maken, maar Phoenix scoorde weer een aantal keer met de doorloop- en de stopbal. Ook een schot van ver ging erin. Maar LYNX kreeg ook nog een paar kansen. Jort en Sam (mooie pass Sophia) maakten allebei nog een doelpunt en zo werd de eindstand 3-11.

Volgende week spelen we tegen dezelfde tegenstander en als we iets beter de doorloopbal verdedigen (niet achter je tegenstander aan lopen, maar steeds tussen je tegenstander en de paal blijven) en als we nog een beetje feller spelen, dan zijn we zeker niet kansloos.

De strafworpen wonnen we ook vandaag weer. Het werd 3-1!!! 


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: