LYNX E1 – HKV/Ons Eibernest E1

Vandaag moesten we voor de tweede week op rij tegen een ploeg spelen die boven ons stond in de stand. De uitwedstrijd hadden we verloren door 1 mindere periode, dus we waren van plan om vandaag de hele wedstrijd goed geconcentreerd te spelen.

Eibernest was in het begin van de wedstrijd veel aan de bal, maar we stonden net als vorige week weer ijzersterk te verdedigen. Af en toe kregen we zelf ook kans om te schieten, maar die schoten gingen er helaas niet in. Na 1 periode hadden beide ploegen nog niet gescoord.

De tweede 10 minuten speelden we met alleen maar eerstejaars E-tjes. Maar dat was helemaal niet te zien. Luca gaf hun beste speler geen millimeter ruimte, terwijl Sophia steeds goed afving als een schot van ons gemist werd. En de andere 2 op het veld, Thom en Sam, maakten allebei een doelpunt. Thom kreeg helaas een blessure aan zijn enkel, maar zijn vervanger Alex maakte ons derde doelpunt van deze periode. Tussendoor had ook de tegenstander nog gescoord, zodat de stand bij rust 3-1 was.

De rest van de wedstrijd was razend spannend. Eibernest speelde de bal goed rond en ze liepen steeds goed vrij. Maar wij stonden goed te verdedigen en daardoor kregen ze maar weinig kans om te schieten. Aan de andere kant waren we zoals altijd weer levensgevaarlijk met onze lange ballen naar voren. Met nog 3 doelpunten van Alex erbij en net zoveel van Eibernest werd de eindstand 6-4.

Na de eerste 2 wedstrijden van het seizoen verloren te hebben lijkt onze E1 inmiddels onverslaanbaar geworden. Liefst 6 wedstrijden op rij werd er gewonnen. Nu even een weekend vrij en dan gaan we er over 2 weken weer vol tegenaan.

De strafworpen werden met 1-3 door Eibernest gewonnen


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: