LYNX E1 – FLUKS E1 0-15

We wisten eigenlijk van tevoren dat het vandaag een onmogelijke opdracht zou worden. We moesten namelijk tegen de koploper spelen en Fluks had al een paar aardige monsterscores behaald dit seizoen.

Dus gingen we het veld in om te proberen zo min mogelijk tegendoelpunten te krijgen en er misschien zelf ook nog eentje te maken.

Dat laatste lukte helaas niet, ondanks een paar aardige kansen voor ons.

De tegenstander was inderdaad erg goed en we kregen dan ook 15 doelpunten tegen. Maar dat hadden er veel meer kunnen zijn, want jullie stonden weer heel goed te verdedigen. Zelfs helemaal tot aan het einde van de wedstrijd, ondanks dat we vandaag geen mogelijkheden hadden om te wisselen.

Kortom: ondanks de ruime nederlaag hebben we weer goed ons best gedaan vandaag, tegen een tegenstander die eigenlijk niet thuis hoort in deze klasse (ik heb hun spelerskaarten na afloop gezien en er was er niet 1 die jonger dan 9 is).

Volgende week (helaas) tegen dezelfde tegenstander. Dan gaan we proberen zelf ook een doelpunt te maken. De laatste 3 wedstrijden spelen we dan weer tegen ploegen van ons eigen niveau, zodat we misschien toch nog wat puntjes kunnen pakken dit seizoen.


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: