LYNX E1 – Excelsior E2

De E1 moest vandaag een thuiswedstrijd spelen tegen Excelsior E2. Hun invaller was niet op tijd in Leidschenveen, dus begonnen we met 3 tegen 3.

De 1e periode stonden beide ploegen goed te verdedigen en werd er niet gescoord.

Inmiddels was hun invaller gearriveerd en dus speelden we vanaf de 2e periode gewoon 4 tegen 4. Helaas bleek het een jongetje uit hun D1 te zijn (wel 9 jaar, dus mocht gewoon) en hij scoorde er in een mum van tijd 3, zodat we eigenlijk al kansloos waren voor de overwinning. Voor de rust maakte Excelsior nog een doelpunten en halverwege de wedstrijd stond het dus 0-4.

We gaven de moed niet op en wisten na rust nog een paar mooie kansen te creëren. Daarvan werden er 2 daadwerkelijk omgezet in een doelpunt. Omdat ook onze tegenstander nog een paar maal wist te scoren kwam de eindstand op 2-9.

Als we de komende wedstrijden nog wat sneller naar elkaar proberen over te spelen en als we nog wat beter vrijlopen, dan kunnen we misschien nog wel een keertje winnen in de zaal.

De strafworpen gingen vandaag supergoed, zowel boven- als onderhands. We wonnen met 6-4!!!


Geplaatst

in

door

Tags:

%d bloggers liken dit: